معرفی قابلیت (WDR)
زمانی که باید از فضای بزرگی محافظت کنیم، باید بهترین دوربین های مداربسته را برای خود فراهم کنیم. آنها چشمانی هستند که هر گوشه از محل را کنترل و نظارت می کنند و به ما امکان می دهند دستورالعمل ها و سایر تهدیدها را شناسایی کنیم. با این دوربین، ما می دانیم که در محل ما چه اتفاقی می افتد، اما دوربین ها باید آخرین پیشرفت های تکنولوژی را داشته باشند. در این وبلاگ متوجه می شویم که WDR چیست. یکی از کاربردی ترین و جالب ترین فناوری هاست که در هر جنبه ای از دوربین مداربسته کاربرد دارد.
فناوری (WDR) کیفیت تصویر دوربین را در شرایط نوری با کنتراست بالا که مناطق کم نور و روشن در میدان دید وجود دارند، بهبود می بخشد. این دوربین را قادر میسازد تا جزئیات را در هر دو قسمت با نور ضعیف و شدید ویدیو به وضوح ثبت کند.
WDR مخفف Wide Dynamic Range است. این یک فناوری است که برخی از دوربین های فیلمبرداری دارند و برای جبران مشکلات قرار گرفتن در معرض نور عمل می کند. گاهی اوقات دوربینها با عکسهای کم نور و پرنور مشکل دارند، زیرا آنها فقط میتوانند ناحیه میانی نور بین بسیار تاریک و بسیار روشن را با دقت ضبط کنند.
با فناوری WDR، دوربین در جاهایی که نواحی تاریک و روشن وجود دارد، تعادل ایجاد میکند و در حالیکه در صورت استفاده از دوربین معمولی نمیتوانیم تصاویر واضحی را ببینیم. با استفاده از این فناوری، تعادل بین روشنایی و تاریکی به دست میآید، بهویژه کیفیت تصویر را بهبود میبخشد و نتیجه یکنواختتر را به لطف این طیف وسیع دینامیکی نور، بهبود میبخشد.
از کجا می توان از WDR استفاده کرد؟
نمونه ای از بیشترین استفاده از ویژگی WDR در شرایط زیر یافت می شود. مثلا هنگامی که دوربین به سمت در یا پنجره هدایت می شود، جایی که می توانیم مناطقی را پیدا کنیم که نور کم یا زیاد در آن وارد می شود. با یک دوربین معمولی، بدون WDR، بخشی از تصویر را بسیار تاریک و بخشی دیگر را بسیار روشن خواهیم دید که با آن بسیاری از جزئیات از بین می رود. در این حالت، به دلیل از دست دادن بخشی از آن ناحیه تیره تر و از دست دادن بیشتر جزئیات در این ناحیه، می توانیم تصویر جزئی یا تار کنیم. با فناوری WDR – Wide Dynamic Range تعادل به دست می آید و کل ناحیه آن در یا پنجره را با سطح نور یکنواخت و بدون از دست دادن جزئیات می بینیم.
WDR چگونه کار می کند؟
با فناوری WDR، لنز دوربین از سرعتهای شاتر متفاوتی استفاده میکند تا نور بیشتری را در برخی از قسمتهای تصویر و نور کمتری را در برخی دیگر، آنهایی که روشنتر هستند، فراهم کند.
- در مناطق سبک تر، از سرعت بالاتری استفاده می شود، بنابراین سنسور برای مدت زمان کمتری در معرض نور قرار می گیرد.
در مناطق تاریک تر، سرعت شاتر کمتر است و باعث می شود سنسور نور بیشتری را برای مدت طولانی تری جذب کند.
هر دو تصویر برای به دست آوردن یک تصویر نهایی با نور متوسط ترکیب می شوند.
اگر دوربینی داشته باشیم که از داخل ساختمان از طریق پنجره نظارت می کند، نواحی دورتر از شیشه روشن تر به نظر می رسند، در حالی که آنهایی که نزدیکتر هستند تیره تر به نظر می رسند. با نوردهی مضاعف، به لطف فناوری WDR، به تصویری شفاف و متعادل دست خواهیم یافت که در آن تمام فضا با یک سطح روشنایی ظاهر می شود. دوربین های دارای WDR در موقعیت های مختلف که نیاز به نظارت با کیفیت بسیار بالایی دارند ایده آل هستند.
برخی از نمونه ها می تواند باشد:
- هنگامی که دوربین از داخل ساختمان به بیرون (راهروی، پاسیو، خیابان) اشاره می کند. در اینجا مناطقی از نور تاریک، تغییرات نور در اثر حرکت خورشید و غیره را خواهیم یافت.
زمانی که دوربین مجبور است از طریق درها یا پنجره های شیشه ای ببیند که معمولاً بازتاب های زیادی وجود دارد که مانع از روشن شدن یکنواخت صحنه می شود.
دوربینهای WDR میتوانند راهحل ایدهآلی برای جلوگیری از نقضهای امنیتی در مناطقی با نور دشوار باشند. ترکیب مناطق تاریک با مناطق بسیار روشن، دوربین های معمولی را بی اثر می کند. در اینجا لازم است در صورتی که دوربین ها از ابتدا برنامه ریزی نشده اند، تعویض شود. این اصل اهمیت نگهداری سیستم امنیتی را تقویت می کند: اگر سیستم امنیتی نگهداری شده و به روز نداشته باشیم، امنیت 100٪ نخواهیم داشت. در بسیاری از مکانها، این دوربینهای امنیتی به این دلیل ساده وجود ندارند که هنگام طراحی نصب، هنوز در دسترس نبودند. بنابراین، ما باید یک تعمیر و نگهداری تخصصی داشته باشیم که تجهیزات امنیتی ما را به روز کند.