آموزشی

دوربین های بی سیم چگونه کار می کنند؟ | همه ی چیزهایی که لازم است بدانی

دوربین های بی سیم چگونه کار می کنند؟ | همه ی چیزهایی که لازم است بدانی

دوربین های بی سیم چگونه کار می کنند؟ | همه ی چیزهایی که لازم است بدانی

دوربین های بی سیم چگونه کار می کنند؟ | همه ی چیزهایی که لازم است بدانی

دوربین های بی سیم چگونه کار می کنند؟ | همه ی چیزهایی که لازم است بدانی

بسیاری از مردم به خرید دوربین‌های نظارت بی‌سیم به جای دوربین‌های سیمی فکر می‌کنند، زیرا نه تنها ظاهر بهتری دارند، بلکه نوید کارایی بیشتر و قابلیت‌های مدرن‌تر، از جمله ویژگی‌های دارای Wi-Fi و ادغام ساده خانه هوشمند را می‌دهند.

اما دوربین های بی سیم چگونه کار می کنند؟ آیا آنها بدون اینترنت کار می کنند؟ و مهمتر از همه، آیا آنها در واقع بهتر از همتایان سیمی خود هستند؟ در ادامه بخوانید تا بدانید دوربین‌های امنیتی بی‌سیم چگونه کار می‌کنند، زیرا افسانه‌ها و باورهای غلط پیرامون آن‌ها را پاک می‌کنیم.

دوربین های امنیتی بی سیم چگونه کار می کنند؟

دوربین های بی سیم با انتقال تصویر و صدا از طریق امواج رادیویی کار می کنند. داده‌هایی که آنها می‌گیرند به یک گیرنده ارسال می‌شود که می‌تواند یک DVR هیبریدی، یک رایانه یا یک برنامه در یک دستگاه هوشمند باشد، جایی که داده‌ها در دیسک یا در فضای ابری ذخیره می‌شوند. داده ها معمولاً از طریق همان دستگاه قابل دسترسی هستند.

دوربین های امنیتی بی سیم با کابل های کمتری نسبت به دوربین های سیمی کار می کنند ، زیرا احتمال زیادی وجود دارد که دوربین مورد نظر همچنان به پریز دیواری یا پورت USB وصل شود، مگر اینکه با باتری کار کند.

به زبان ساده، چیزی که آنها را “بی سیم” می کند این است که برای انتقال اطلاعات به سیم نیاز ندارند. همانطور که گفته شد، از عدم دسترسی مرتبط با دوربین های امنیتی سیمی جلوگیری می کند.

آیا دوربین های بی سیم می توانند بدون اینترنت کار کنند؟

دوربین‌های بی‌سیم بسته به نحوه ارتباط دوربین با منبع کنترل خود، می‌توانند بدون اینترنت کار کنند. «دوربین‌های نظارت بی‌سیم» لزوماً به معنای فعال بودن Wi-Fi نیست، اگرچه این یک تصور اشتباه رایج است (زیرا آنها معمولاً با Wi-Fi کار می‌کنند). همچنین دوربین‌هایی در بازار وجود دارند که می‌توانند از داده‌های سلولی و بلوتوث برای پخش جریانی، اشتراک‌گذاری و ذخیره داده‌ها به جای اتصال وای فای/اتصال اینترنت استفاده کنند. بیایید نگاهی به گزینه ها بیندازیم.

دوربین های بی سیم که با Wi-Fi کار می کنند

Wi-Fi یک فناوری بی سیم تقریباً جهانی است که امکان انتقال اطلاعات با برد کوتاه بدون سیم را فراهم می کند. با توجه به اینکه در دو دهه گذشته، پهنای باند به خانه های بیش از سه چهارم آمریکایی ها راه یافته است، جای تعجب نیست که بازارهای مجاور محصولات دارای Wi-Fi رشد مشابهی را تجربه کرده باشند.

امروزه، حتی دوربین‌های امنیتی بی‌سیم مقرون‌به‌صرفه نیز از ویژگی‌هایی برخوردار هستند که از Wi-Fi استفاده می‌کنند. می توان از آن برای انتقال تصویر و صدا به DVR، ابر، کامپیوتر یا دستگاه تلفن همراه استفاده کرد. به عبارت دیگر، مهم نیست که کجا هستید، به شما امکان می دهد فیلم را مشاهده کنید. از آنجایی که این یک روش کوتاه برد برای انتقال داده است، استفاده از آن در خانه بسیار مفید است. مگر اینکه در عمارت زندگی کنید. اگر در چند متری هاب نباشید، وای‌فای همچنان سیگنال ضعیفی دارد، بنابراین اگر از دوربین‌های امنیتی بی‌سیم در فضای باز متصل به هاب در چند متر دورتر و در داخل ملک استفاده می‌کنید، ممکن است پیش‌بینی کنید که سیگنال قطع شود.

دوربین های بی سیم که با بلوتوث کار می کنند

بلوتوث در واقع فناوری تقریباً یکسانی با Wi-Fi است، زیرا از همان فرکانس استفاده می کند. تفاوت این است که دستگاه‌های بلوتوث مستقیماً با یکدیگر جفت می‌شوند و یک دستگاه دیگر را کنترل می‌کند. یعنی فقط در فواصل بسیار کوتاه کار می کند. در نتیجه، وقتی صحبت از دوربین‌های امنیتی بی‌سیم می‌شود، بلوتوث تا حدودی بی‌فایده است، زیرا نه تنها برد آن از Wi-Fi هم کمتر است، بلکه بلوتوث اساساً قادر به انتقال فیلم از هر کجای دستگاه نیست.

مزایای دوربین های امنیتی بی سیم

  • فناوری‌های بی‌سیم به شما این امکان را می‌دهند که به راحتی دوربین را در داخل خانه و خارج از آن جابه‌جا کنید و برای افرادی که در حال حرکت هستند و به راه‌حل‌های امنیتی موبایل نیاز دارند، ایده‌آل است.
  • طیف گسترده‌ای از ویژگی‌های مدرن متناسب با نیازهای خاص شما، از جمله تشخیص حرکت و اعلان‌های فشار، در دسترس هستند.

  • به طور گسترده در دسترس است و در قیمت هایی که به طور چشمگیری متفاوت است در دسترس است.

معایب دوربین های امنیتی بی سیم 

  • انتقال داده ها مانند دوربین های سیم کشی آنی نخواهد بود. حتی آنهایی که از کابل اترنت استفاده می کنند به طور قابل توجهی سریعتر از Wi-Fi، داده تلفن همراه و سایر فناوری های بی سیم خواهند بود.
  • اگر دوربین دارای پشتیبان‌های ذخیره‌سازی داخلی نباشد، قطع سیگنال منجر به از دست رفتن فیلم می‌شود و به طور بالقوه امنیت را به خطر می‌اندازد.

  • انتقال مداوم داده‌ها می‌تواند برای شبکه‌های بی‌سیم، به‌ویژه زمانی که استفاده بالایی را تجربه می‌کنند، ضرر داشته باشد. در صورت پخش جریانی یا ذخیره در فضای ابری، ضبط مداوم سرعت اینترنت را کاهش می دهد.

  • احتمال هک شدن دوربین‌های بی‌سیم بیشتر از دوربین‌های سیم‌دار سخت است که هک کردن آن‌ها بدون دسترسی فیزیکی به آن عملا غیرممکن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *