انواع مختلف سیستم های هشدار چیست؟
انواع مختلفی از سیستم های دزدگیر وجود دارد که می توانید در خانه یا محل کار خود نصب کنید و در هر نوع سیستم دزدگیر، انواع فرعی وجود دارد. انواع مختلف سیستم های هشدار نیز می توانند از یکدیگر عبور کنند. به عنوان مثال، شما می توانید یک سیستم نظارت سیمی یا یک سیستم نظارت بی سیم داشته باشید.
اگر این کمی گیج کننده به نظر می رسد، به خواندن ادامه دهید تا انواع مختلف سیستم های هشدار دهنده را به تفکیک ببینید و بدانید کدام نوع ممکن است برای ملک شما بهترین باشد. در اینجا، ما به پنج نوع اصلی سیستم های هشدار نگاه خواهیم کرد: سیستم های اعلام حریق، سیستم های هشدار سیمی، سیستم های هشدار بی سیم، سیستم های هشدار بدون نظارت و سیستم های هشدار نظارت شده.
سیستم اعلام حریق
یک سیستم اعلام حریق باید در هر ساختمان نصب شود. آنها میتوانند از سیستمهای ساده با آشکارسازهای دود گرفته تا سیستمهای پیچیده با ایستگاههای کشش، مراکز کنترل و آبپاشها متغیر باشند.
در تمام موارد، یک سیستم اعلام حریق، سرنشینان را از تهدید آگاه می کند. در بسیاری از موارد، این سیستم می تواند آتش نشانی و سایر مقامات مربوطه را نیز از آتش سوزی آگاه کند. برخلاف سیستمهای امنیتی، سیستمهای اعلام حریق توسط قوانین و مقررات محلی الزامی هستند. به این ترتیب، هنگام انتخاب و نصب سیستم اعلام حریق، حتما قوانین را رعایت کنید. در حالی که هنوز انتخابی در مورد نوع سیستمی که نصب می کنید دارید، باید مطمئن شوید که سیستم شما حداقل نیازهای اولیه را برآورده می کند.
سیستم های هشدار سیمی
سیستم هشدار سیمی یک سیستم امنیتی است که به تلفن ثابت ساختمان شما متصل می شود. برای اینکه سیستم کار کند، تک تک اجزای سیستم نیاز به سیم کشی سخت دارند. این یک اتصال ثابت و بدون وقفه را فراهم می کند. سیستم های سیمی معمولاً بسیار قابل اعتماد هستند و برای کار کردن به اینترنت پرسرعت یا باتری های تازه نیاز ندارند. آنها در مناطق بزرگی که سیستم ممکن است در مسافت زیادی پخش شود به خوبی کار می کنند. با سیم کشی سخت، نیازی نیست نگران فاصله سنسورها از کنترل پنل باشید.
یکی از نقاط ضعف سیستم هشدار سیمی این است که اگر سیم ها آسیب ببینند یا قطع شوند، سیستم دیگر کار نخواهد کرد. همچنین در صورت قطع برق ساختمان شما، آنها کار نمی کنند. علاوه بر این، نصب سیستمهای سیمی میتواند دشوار و پرهزینه باشد زیرا باید سیمها را در سراسر ساختمان خود اجرا کنید.
سیستم های هشدار بی سیم
سیستم هشدار بی سیم یک سیستم امنیتی است که به خط ثابت ساختمان شما متصل نیست، بلکه با استفاده از فرکانس های رادیویی کار می کند. سیستمهای بیسیم از سنسورهایی استفاده میکنند که در صورت خاموش شدن میتوانند زنگ هشدار را ایجاد کنند. سنسورها از فرکانس رادیویی برای ارسال سیگنال به صفحه کنترل سیستم در صورت نیاز به زنگ هشدار استفاده می کنند.
یکی از مزیت های اصلی سیستم های هشدار بی سیم و یکی از دلایل محبوبیت آن ها امروزه این است که می توانید به راحتی از راه دور به سیستم بی سیم خود متصل شوید. البته، باید به طور مرتب باتریها را در یک سیستم بیسیم تعویض کنید، و مهم است که مطمئن شوید سیگنال قوی دارید. برای حفظ یک سیگنال قوی، نمی توانید از حداکثر فاصله بین سنسورها و کنترل پنل تجاوز کنید. این می تواند در ساختمان های بزرگتر مشکل ساز باشد، بنابراین اغلب سیستم های بی سیم برای املاک کوچکتر بهتر هستند.
سیستم های هشدار بدون نظارت
یک سیستم هشدار بدون نظارت توسط هیچ کس از راه دور یا در یک مرکز کنترل نظارت نمی شود. علاوه بر این، آنها به مقامات هشدار هشدار نمی دهند. در عوض، یک سیستم کنترل نشده در صورت نیاز یک زنگ محلی را به صدا در می آورد و به افرادی که در مجاورت هستند متکی است که بتوانند زنگ هشدار را بشنوند. انواع آلارم ها در یک سیستم بدون نظارت می تواند شامل بوق، زنگ، چراغ و آلارم صوتی باشد.
سیستمهای نظارتنشده معمولاً ارزانتر از سیستمهای نظارتشده هستند، اما همان سطح امنیتی را که با سیستمی که 24/7 نظارت میشود به دست نمیآورند، ندارند. در برخی موارد، اگر زنگ هشدار خاموش شود، یک سیستم بدون نظارت میتواند هشداری را به برنامهای در گوشی شما ارسال کند. سپس، می توانید به مقامات مربوطه هشدار دهید یا خودتان به زنگ هشدار پاسخ دهید. این یک ویژگی خوب است، اما به شما متکی است که دائماً از اموال خود مطلع هستید. از آنجایی که یک سیستم هشدار بدون نظارت به اندازه یک سیستم نظارتی ایمن نیست، همیشه بهترین انتخاب نیست. با این حال، ارزانتر از یک سیستم نظارتی است زیرا نیازی به پرداخت هزینه ماهانه برای نظارت ندارید، بنابراین اگر بودجه کمی دارید، گزینه مناسبی است.
سیستم های هشدار نظارت شده
یک سیستم هشدار نظارت شده توسط یک تیم امنیتی نظارت می شود. اگر زنگ هشدار خاموش شود، بلافاصله به آنها هشدار داده می شود و شروع به اقدام می کنند. سیستم های مانیتور شده همچنین در صورت خاموش شدن زنگ هشدار به شما هشدار می دهند. هنگامی که مرکز مانیتورینگ از زنگ هشدار مطلع می شود، معمولاً با شما تماس می گیرند و به مقامات مربوطه هشدار می دهند. آنها میتوانند ببینند چه نوع زنگ هشداری راهاندازی شده است و سریعاً اولین واکنشدهندهها، خواه آتشنشان، پلیس یا پرسنل پزشکی باشد.
سیستمهای مانیتور شده میتوانند خیالتان را راحت کنند که حتی زمانی که دور هستید، در صورت ایجاد زنگ هشدار از ساختمان شما مراقبت میشود. سیستمهای نظارت شده گرانتر هستند، زیرا شما برای آن تیم پول میدهید که دائماً اموال شما را نظارت کند. معمولاً برای ادامه خدمات نظارتی خود ماهانه هزینه ای پرداخت می کنید.
کدام سیستم هشدار بهتر است؟
هر نوع سیستم دزدگیر دارای مزایا و معایب خود است و همه سیستم ها برای هر موقعیتی مناسب نیستند. برای تعیین اینکه کدام سیستم هشدار برای کسب و کار شما بهترین است، ابتدا به نیازهای خود نگاه کنید.
البته هر کسب و کاری به نوعی سیستم اعلام حریق نیاز دارد. برای انتخاب یک سیستم امنیتی، به این فکر کنید که با چه نوع تهدیدات امنیتی روبرو هستید، چیدمان ساختمان شما چگونه است، بودجه شما چقدر است و سوالات مشابه دیگر. پاسخ به این سوالات به شما کمک می کند تا متوجه شوید که به دنبال چه ویژگی هایی در یک سیستم هشدار هستید تا بتوانید بهترین گزینه را برای شما انتخاب کنید.